luni, 21 ianuarie 2008

Taxa pe sex! Wtf...

Dragostea costa!


Senatorii voteaza in favoarea taxei pentru imperecherea animalelor de companie. Depinde de votul deputatilor daca amorul intre patrupede va contribui la bugetul Romaniei sau nu.

Oficialii declara ca sub incidenta legii intra orice patruped care se va imperechea premeditat dupa intrarea in vigoare. Conditia este data de posibilitatea de a se stabili intentionalitatea animalului in intelegere cu stapanul sau.

Ce spune litera legii

Actele sexuale care se presteaza neprofesionist de catre parti si se soldeaza cu lipsa pui vor fi imputate proprietarilor. Acestia vor fi obligati ca intr-un termen de 6 luni sa-si invete animalele cum se face o imperechere de success, mijloacele de instruire ramanand la latitudinea proprietarului.

De asemenea, flirturile care nu au ca rezultat un act sexual complet vor fi totusi taxate la jumate. Legea mai stipuleaza faptul ca pentru pesti, maimute si pasarele va fi nevoie de un act legislativ separat, la care se lucreaza in prezent. Amenda pentru monta fara a plati taxa este de 10,000 lei.

Niciun comentariu: